Onze waarden

Ambachtelijk :

Onze taarten zijn 100% ambachtelijk gemaakt volgens traditionele recepten en iedere taart is handgemaakt.


Vers :

Taart Fabrik werkt alleen met verse producten van de beste kwaliteit.Over ons

Achter de schermen.
Achter Taart Fabrik vinden we Robby Dubois als bedenker en uitvoerder.
Doorgewinterde foodie, met name op professioneel gebied. Al jaren nationaal en internationaal werkzaam als food consultant voor horeca en retail, en het is in deze context dat hij al vele desserts, appel- en andere taarten heeft ontwikkeld, voor allerlei verschillende food concepten in binnen- en buitenland.
Niet iemand van lang nietsdoen en met de duimen draaien, rijpten bij Robby tijdens de maanden Corona lockdown enkele nieuwe idee├źn. We herinneren hem ons nog als organisator van fantastische kook- workshops, en zoals steeds gebeten door de microbe om lekkere dingen op tafel te brengen, gebruikt hij nu al zijn reis- en werkervaring in zijn eigen Taart Fabrik. De uitdaging om met een moderne visie lekker en smaakvol te combineren met gezond en klimaat-vriendelijk gaat hij daarbij niet uit de weg.
Dat betekent dat de klant mag rekenen op taarten met verse, seizoensgebonden kwaliteitsproducten, geleverd door locale producenten. De zgn korte keten is hier dus van toepassing, met weinig of geen tussenschakels, en zo via de kortste weg van bij de boer op het bord. Fijn voor de klant, want die weet perfect waar zijn voedsel vandaan komt. En goed voor de locale leverancier, die een eerlijke prijs ontvangt. Een visie waarmee ook nog eens de lokale economie wordt gesteund.
Een win-win situatie maar toch vooral voor de klant die daardoor kan genieten van (h)eerlijke zoete creaties. Smakelijk !